Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Hera Luxury


Descriere

Vila Hera Luxury**** este o locatie intima, exclusivista si moderna care te invita sa descoperi confortul de acasa, departe de casa. Situata in Predeal, pe strada Trei Brazi nr. 8, vila cu accente luxoase va pune la dispozitie zece camere duble, un apartament, zona de servit micul dejun, foisor si parcare privata.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, pat matrimonial, televizor LCD, minibar si internet wireless.

La cererea oaspetilor, in foisor, personalul vilei poate organiza seri cu specific romanesc si barbecue. Oaspetii nostri beneficiaza gratuit de un mic dejun bogat, in stil bufet suedez, pe care il pregatim in fiecare dimineata in salonul dedicat al vilei, dar si de acces la piscina acoperita si la centrul SPA din cadrul hotelului Hera***, situat la 100 de metri distanta de vila Hera Luxury.

Hera Luxury este despre bucuria clipelor frumoase, petrecute alaturi de cei dragi, despre liniste si zambete. Bucurati-va de luxul unei vacante confortabile la inaltime!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.