Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreams Sunny Beach Resort & Spa


Descriere

Rafian Travel de invita la Dreams Sunny Beach Resort

Stațiune: Sunny Beach

Plaja: in fata hotelului. Fundul mării este plat, cu acces lin.
Locație: Dreams Sunny Beach Resort & Spa este situat în partea cea mai plăcută a stațiunii Sunny Beach de la Marea Neagră, o zonă de vacanță cu multe alte hoteluri, divertisment și magazine. Plaja largă de 8 km de nisip fin coboară ușor în mare și este perfectă pentru copii. Oaspeții hotelului se bucură de zona lor dedicată de plajă, care oferă senzația de 5 * în jur. Locul este o combinație unică de aer curat de munte, climat maritim și natură frumoasă - un microclimat extrem de favorabil pentru recreere și divertisment. Vederile uluitoare asupra golfului Sunny Beach permit o vedere directă asupra orașului antic Nessebar – un sit al patrimoniului UNESCO. Pentru cei care caută mai multă exclusivitate, avem opțiunea „Preferred Club”, care oferă facilități pentru uz privat și servicii suplimentare într-o zonă privilegiată.
Cazare: Dreams Sunny Beach este primul Dreams Resort din Bulgaria, situat pe malul mării în Sunny Beach. Proprietatea dispune de 597 de camere – duble, family si apartamente intr-o cladire de 10 etaje. Toate camerele au baie proprie cu dus, articole de toaleta, oglinda cosmetica, uscator de par, telefon, aer conditionat centralizat, TV satelit, minibar, seif, balcon sau terasa. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie