Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moonlight

   Sveti Vlas, Bulgaria


Descriere

Hotelul Moonlight este situat direct pe plajă, într-o zonă liniștită, cunoscută pentru climatul său sănătos și blând. Complexul oferă o atmosferă relaxantă de vacanță și servicii prietenoase.

Despre Hotel Moonlight, Sveti Vlas – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel MOONLIGHT ***** Saint Vlas

Stațiune: Sf. Vlas
Localizare: Hotelul Moonlight este situat direct pe plaja, intr-o zona linistita, cunoscuta pentru clima sanatoasa si blanda. Complexul oferă o atmosferă relaxantă de vacanță și servicii prietenoase.
Hotelul este situat la doar 4 km de Sunny Beach și la 8 km de orașul antic Nessebar - un program al UNESCO pentru protecția Patrimoniului Mondial.
Plaja: Nisipoasa, la o distanta de 10 m. Fundul mării este plat, cu acces lin.
Cazare: Acest hotel este format din 155 de camere, 5 apartamente și 8 garsoniere. Toate camerele hotelului sunt dotate cu cada si dus, telefon, TV, mini-frigider si balcon. Aproape toate camerele de hotel au vedere frumoasă la mare, iar în fața mai multor camere dezvăluie o vedere fascinantă la munte. Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat și aer condiționat central. Sunt 2 lifturi.

CAMERA DUBLA 2+1: Suprafata aproximativa de 28 mp. Posibil pentru 2 paturi de o persoană sau un pat dublu, cadă și duș, telefon, TV, mini-frigider (fără umplere) și balcon. Patul suplimentar este o canapea extensibila (95/185). Capacitatea maximă este de 2 adulți + 1 copil sau 3 adulți.
CAMERA DUBLA 2 +1 vedere la MARE: Suprafata aproximativa de 28 mp. Posibil pentru 2 paturi de o persoană sau un pat dublu, cadă și duș, telefon, TV, mini-frigider (fără umplere) și balcon. Patul suplimentar este o canapea extensibila (120/185). Vedere la mare cu balcon. Capacitatea maximă este de 2 adulți + 1 copil sau 3 adulți.
GARSONIERĂ 2+2 vedere la MARE: Dimensiune aproximativă – 35 metri pătrați, o singura camera. Dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila (120/185, cada si dus, telefon, TV, mini-frigider (fara umplere). Vedere la mare cu balcon. Ocuparea maxima este de 4 adulti.
APARTAMENT 2+2: Suprafata aproximativa de 50 mp. Apartamentele dispun de un living, un dormitor cu un pat dublu. Camerele sunt separate printr-o usa. Dispune de cada si dus, telefon, TV, mini-frigider (fara umplere) si balcon. Patul suplimentar este o canapea extensibila (120/185), exista usa despartitoare intre dormitor si living. Capacitatea maximă este de 4 adulți.

Pătuțul de copii este oferit gratuit, la cerere
Animalele de companie nu se acceptă
Hotelul oferă condiții pentru persoanele cu dizabilități
Despre hotel: Hotelul dispune de două aripi – în aripa principală se află recepția și restaurantul principal; în aripa a doua se află al doilea restaurant. Fiecare aripă este cu lift. Există recepție 24 de ore, lobby, lobby bar, internet wireless gratuit – în întregul hotel, un magazin, două restaurante – unul dintre ele este restaurantul principal; al doilea restaurant se deschide în iunie și se închide în septembrie, bar la piscină. Complexul dispune de doua piscine – piscina interioara si piscina exterioara (pentru copii si adulti). Parcare subterană gratuită.
Sport și divertisment: Volei pe plajă, aerobic, gimnastică acvatică, tenis de masă, minigolf, biliard, darts, saună, masaje și diverse oportunități sportive pe plajă. Există o animație interesantă pentru copii în Kids Club, animație și distracții de zi și de noapte.

All Inclusive în hotel MOONLIGHT pentru sezonul de vară 2023 INCLUDE:

Alimente:
Mic dejun: În Restaurantul Principal, 07:30 - 10:00.
Mic dejun continental târziu: în restaurantul principal, 10:00-11:00.
Prânz: În Restaurantul Principal, 12:30 - 14:30.
Gustări: La barul de la piscină, 15:00 - 16:00 - pizza, sandvișuri.
Cina: In Restaurantul Principal, 18:30 - 21:00.
Inghetata: In Restaurantul Principal, 10:00 – 21:00 - in timpul micului dejun, pranzului si cina.
*O dată pe săptămână hotelul oferă o seară tematică – bulgară.
Băuturi:
Bar la piscină: 10:00 - 18:00 - Apă minerală, suc, băuturi răcoritoare, cafea, ceai, cocktailuri alcoolice și nealcoolice, bere, vin roșu și alb, băuturi alcoolice locale.
Lobby bar: 10:00 - 23:00 - Apă minerală, suc, băuturi răcoritoare, cafea, ceai, cocktail-uri alcoolice și nealcoolice, bere, vin roșu și alb, băuturi alcoolice locale..
Pe terasa deschisă din restaurantul principal: 07:30 - 10:00 - Apă minerală, suc, băuturi răcoritoare, cafea și ceai.
Restaurant principal: 12:30 - 14:30 & 18:30 - 21:00 - Apă minerală, suc, băuturi răcoritoare, bere, vin roșu și alb, băuturi alcoolice locale

*Programul All Inclusive începe cu un prânz în ziua sosirii și se termină cu un mic dejun în ziua plecării.
Check-in: dupa ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Sport și divertisment incluse în formula AI:
Piscine cu șezlonguri și umbrele de soare – utilizare gratuită;
Sală de sport, teren de minigolf - 9 găuri, aerobic, gimnastică pe apă, polo pe apă, fotbal, darts, tenis de masă - utilizare gratuită
Animație pentru adulți - program de zi și de seară - utilizare gratuită
Seif gratuit în camere.

Pentru copii – utilizare gratuită:
Animație pentru copii - un program de două săptămâni
Clubul copiilor
Discoteca pentru copii

Servicii contra cost suplimentar:
Prosoapele pot fi luate de la recepție. Depozit 10 euro
Biliard
Jocuri electronice
Servicii SPA

Parcare:
Parcare gratuită – subterană, nepăzită, cu aproximativ 25 locuri de parcare; nu rezervat preliminar. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica tariful de parcare în orice moment.

**În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.