Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARADISE BEACH RESIDENCE

   Sveti Vlas, Bulgaria


Descriere

Paradise Beach este situat într-un golf pitoresc din Sveti Vlas, oferă liniște și intimitate și totuși este aproape de viața de noapte și de atracțiile din Sunny Beach.

Despre Paradise Beach Residence, Sveti Vlas – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel PARADISE BEACH RESIDENCE ***** Saint Vlas

Stațiune:
Saint Vlas
Localizare: Paradise Beach se afla in statiunea Sveti Vlas (la 3 km distanta de centrul statiunii).Se afla la 8 km. nord-est de Sunny Beach și la 30 km. de la aeroportul din Burgas.
Plaja: In fata hotelului. Este amestecat (nisipos/pietriș). Fundul mării este plat, cu acces lin și apa este limpede. Pantele sudice ale muntelui Stara Planina și zona de pădure fac clima rece și blândă.
Cazare: Complexul este situat pe o suprafata de 40 000 mp. Și este format din mai multe clădiri cu patru etaje. Toate camerele și apartamentele au balcoane cu vedere minunată la mare sau la parc. Atracțiile pentru oaspeți sunt ascensoarele panoramice care vă duc direct la plaja cu nisip. Complexul dispune de 227 de camere si 92 de apartamente. Toate sunt mobilate elegant și confortabil, cu aer condiționat individual, televizor, mini frigider, telefon direct, cutie de valori în camere (gratuit) și balcoane spațioase – există o masă din plastic și 2 scaune din plastic la balcoane. Apartamentele au 1 baie cu duș și uscător de păr în baie.

CAMERA DUBLA 2+1/2+1 vedere la MARE:
Aproximativ 21-24mp, dispune de balcon, WC si cabina de dus, uscator de par, TV satelit, seif (gratuit), mini frigider, 2 paturi obisnuite (un pat king-size – 200/ 200 sau paturi twin - 2 paturi – 120/ 200), o canapea (cu dimensiunile unui pat de o persoană, neextensibil 90/200), aer condiționat. Capacitate maxima: 3 adulti.
CAMERA DUBLA 2+1 ECONOMY vedere la MARE: Acest tip de camera este o camera standard SEA, dar alocata la etajul 1 si intr-un bloc mai distant al complexului. Aproximativ 21-24 mp, dispune de balcon, WC si cabina de dus, uscator de par, TV satelit, seif (gratuit), mini-frigider, 2 paturi obisnuite (un pat king-size sau paturi twin), o canapea (cu dimensiunile unui pat de o persoană, neextensibilă 90/200), aer condiționat. Capacitate maxima: 3 adulti.
APARTAMENT 2+2/3+1 vedere PARC/MARE: Este compus din 2 camere cu usa despartitoare. În dormitor există un pat dublu – 200/200; in living sunt 2 canapele care nu sunt extensibile 90/200, balcon; TV satelit si aer conditionat (in fiecare camera); cutie de valori (gratuit); mini frigider; WC și duș. Capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil.

Hotelul nu este potrivit pentru persoane cu dizabilități.
Animalele de companie nu se acceptă
Pătuțul de copii este oferit gratuit, la cerere.
Despre hotel: Hotelul dispune de un restaurant principal cu terase deasupra plajei, un lobby bar panoramic cu o vedere panoramica incredibila, un bar la piscina, un snack bar, un bar de bowling, restaurant si bar “Glamour” pe plaja. . Hotelul oferă serviciu de trezire, curățătorie chimică, spălătorie, călcătorie (de la altă firmă), schimb valutar, parcare, seif în camere, o sală de conferințe cu 80 de locuri.
Sport și divertisment: La dispoziția oaspeților complexului există diverse oportunități de sport, relaxare și împrospătare. Hotelul ofera: piscina cu sectiune pentru copii, sala de bowling si jocuri (bowling, biliard, snooker, darts, play-station, air-hochei si altele), fitness. Pentru copiii mici este amenajat un program special de animatie si un serviciu foarte bun. Există un program de animație de zi și de seară în amfiteatrul deschis.


ULTRA ALL INCLUSIVE în Paradise Beach Hotel Residence***** pentru sezonul de vară 2023 include:


Mâncare și băuturi:
Restaurantul principal Eden – un meniu variat de 7 zile la bufet:
Mic dejun: 07:30 - 10:00. În timpul micului dejun restaurantul oferă: băuturi calde, băuturi răcoritoare (cu și fără gaz) și apă de la aparat, o șampanie
Prânz: 12:30 - 14:30. În timpul prânzului și al cinei, restaurantul oferă: băuturi alcoolice bulgare și de import, șampanie, vin, bere la halbă, băuturi răcoritoare (cu și fără gaz) și apă de la aparat.
Cina: 18:00 - 22:00.
Facilitatea suplimentară „Glamour” este situată pe malul mării:
Restaurant: 12:30 - 22:00/ Bar: 12:00 - 23:00
Prânz: 12:30 – 14:30 h
Gustări/burger, düner, pizza/: 14:30 - 18:00
Cina: 18:00 - 22:00
Bar Joy:
Băuturi: 10:30 – 23:00. Băuturi alcoolice bulgare și de import, vin, bere la halbă, băuturi răcoritoare (cu și fără gaz) și apă de la mașină, băuturi calde, cocktail-uri.
Mic dejun târziu: 10:30 – 18:00. Sandvișuri, prăjituri, clătite.
Bar de apă Adânc:
Băuturi: 10:00 – 18:00. Băuturi alcoolice bulgare și de import, vin, bere la halbă, băuturi răcoritoare (cu și fără gaz) și apă de la mașină, băuturi calde, cocktail-uri.
Înghețată: De la 16.06 până la 07.09, 10:00 – 18:00. Glazură și frappe cu gheață.
Bar Bowling:
Băuturi: 18:00 – 23:00 Băuturi alcoolice bulgare și de import, vin, bere la halbă, băuturi răcoritoare (cu și fără gaz) și apă de la aparat, băuturi calde, cocktail-uri.

Notă: Este interzisă transportul de alimente și băuturi în afara restaurantelor/barurilor AI în zonele sau camerele publice. În astfel de cazuri clienții vor fi taxați.

*Pachetul ULTRA ALL INCLUSIVE începe cu prânzul în ziua sosirii și se termină cu micul dejun în ziua plecării.
*Clienții care au ratat prânzul în ziua sosirii nu vor fi compensați cu același în ziua plecării.
**Pentru sosiri târzii și plecări mai devreme clienții pot primi o masă la pachet (sandviș rece, un dulce, un fruct și o apă minerală 330 ml) – La cerere.
Check-in: dupa ora 15:00
Check-out: până la ora 11:00

Sport și divertisment - utilizare gratuită:
Piscina la un spatiu de 800 mp. cu o secțiune pentru copii (Există și un tobogan pentru copii mici) și balustradă de protecție a acestei secțiuni.
Șezlonguri și umbrele de soare gratuite la piscina care este aproape de plajă.
La dispoziția clienților sunt prosoape de plajă (contra depozit)
Wi-Fi gratuit la recepție și în camere.
Seif în camere – utilizare gratuită.

Pentru copii – utilizare gratuită:
Secția pentru copii la piscină
Loc de joaca pentru copii.
Animație: 6 zile pe săptămână pentru copii și adulți de la 10.06 până la 10.09. Unele dintre evenimentele de animație sunt contra plată.
Informațiile despre programul de animație vor fi menționate pe biroul de informații.

Servicii contra cost suplimentar:
Lobby bar Sky: 08:00 – 23:00 – vor fi oferite băuturi UAI
Bar Bowling: 18:00 – 02:00 în intervalul 18:00 – 23:00 sunt băuturi incluse în programul UAI.
Sala de bowling și jocuri: 18:00 – 02:00 – bowling, biliard, snooker, darts, play-station, air-hokey și altele.
Serviciu medical.
Masaj, fitness, sauna, baie de aburi, camera sarata, zona de relaxare.
Telefon.
Spalarea si spalatul rufelor.
Câteva evenimente de animație.
Umbrele si sezlonguri pe plaja

Parcare: Există o parcare mare (gratuită, nepăzită, în funcție de disponibilitate), există și parcare VIP – 15 BGN pe zi (nepăzită, în funcție de disponibilitate). Locurile deschise sunt în jur de 100. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica tariful de parcare în orice moment.

Informații importante:
Clienții hotelului ar trebui să plătească un depozit de 20 BGN / 10 euro per adult, care va fi rambursat în ziua plecării și în cazul în care nu există daune/lipsuri.
Clienții ar trebui să poarte brățările pentru formula AI.
Dacă cipul cheii este lăsat în cameră, menajera nu va curăța camera.
Dacă cip-ul cheie este pierdut – va exista o penalizare.
Nu este permisă utilizarea prosoapelor de hotel în afara hotelului.
Băuturile alcoolice sunt servite numai adulților de 18 ani. Si mai sus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.