Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sanda este o varianta atractiva de cazare, atat pentru cuplurile tinere cat si pentru familii cu copii, pentru a petrece vacanta intr-o ambianta placuta si relaxanta.

Localizare

Hotelul Sanda este situat in nord vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja. In apropiere se afla bai mezotermale, piscine in aer liber contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul Sanda pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: pastrare obiecte de valoare, trezire turisti la ora dorita, informatii turistice, transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, internet wireless, teren de joaca pentru copii, grill, biblioteca, camera de bagaje, parcare pazita, inchirieri jocuri, inchirieri prosoape sau cearceafuri pentru plaja, fier de calcat, transmitere fax. Masa poate fi servita la diverse unitati din statiune folosind bonurile valorice. Hotelul dispune de un bar de zi si de o terasa. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati camere

Toate cele 116 camere duble sunt spatioase, cu grup sanitar propriu. Cele de pe partea de nord a hotelului au balcon mai mic si geamuri termopan, iar cele de pe partea de sud au balconul mai mare cu sezlong. Dotarea camerelor cuprinde si TV, frigider, iar 2 apartamente au aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.